Turinabol 10mg 100 Tabs Malay Tiger ORALS
Turinabol 10mg 100 Tabs Malay Tiger ORALS
  • Beschikbaarheid: 64
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger Turinabol
  • Spaarpunten: 0

{name}

Turinabol is een redelijk milde steroide die populair is bij beginners. Het zorgt voor kracht en droge spiermassa, daarnaast is het geschikt voor cutkuren. Turinabol is de mildere variant van Dianabol. Het geeft minder spiermassa maar ook minder vocht en bijwerkingen. Omdat het mild is is het geschikt voor beginners. Net zoals Winstrol zorgt Turinabol voor meer vrije Testosteron in het lichaam. Het combineert, net zoals Dianabol, ook goed met Winstrol zelf. Turinabol is in de jaren 60 veel gebruikt door Oost-Duitsers om te winnen op de Olympische Spelen. Het is een afgeleide van dianabol, maar is veel milder.
 

Werkzame periode

8 tot 12 uur

Toediening

Pillen

Dosis

20 tot 100 mg/dag, voor vrouwen is dat 10 tot 15 mg/dag

Acne

Nee, alleen bij extreem hoge doses

Waterretentie

Zeer zeldzaam

Hoge bloeddruk

Nee

Beschadiging lever

Ja, maar in beperkte mate

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Zeer laag

Onderdr. hormoonprod.

Weinig, behalve bij hoge doses

Extra

Winsten met dit middel, gewonnen spiermassa of verloren vet, blijven lang aanwezig

 

Werking:

Ook al is turinabol een afgeleide van dianabol, zijn werking is heel verschillend. Zo is turinabol veel milder in effect en bijwerkingen. Van turinabol kun je vooral kracht- en lage massawinst verwachten. Omdat het niet aromatiseert is turinabol vooral geschikt voor kracht en cutkuren. In de lever maakt het testosteron vrij dat daar door bepaalde enzymen vastgehouden wordt en daardoor is het een interessante toevoeging aan een stack, oraal ingenomen winstrol heeft datzelfde effect. Turinabol is een stuk minder levertoxisch dan dianabol.

 

Gebruik:

Turinabol wordt vooral genomen voor kracht en droge massa. Omdat het een milde steroide is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico's willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan nolvadex of clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen.
 

Prijs: 50,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl