Clenbuterol  Malay Tiger ORALS
Clenbuterol  Malay Tiger ORALS
  • Beschikbaarheid: 163
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger Clenbuterol
  • Spaarpunten: 0

{name}

ClenoX ® is een uitstekende vetverbrander, bodybuilders gebruiken het constant in de definitie en in pre-competitietraining. De effecten zijn zeer vergelijkbaar met de beroemde stof efedrine, het heeft een iets sterker en langduriger effect. Clenbuterol zorgt voor een lichte stijging van de temperatuur en de hartslag en versnelt het vetverlies.

In de geneeskunde wordt het gebruikt om bronchiale astma bij te wonen, daarom wordt het in de sportomgeving gebruikt als ademhalingsassistent. Consumenten melden dat ze de cardiotraining langer kunnen weerstaan.

CLENBUTEROLHYDROCHLORIDE

CHEMISCHE NAAM: (RS) -1 (4-amino-3,5-dichloorfenyl) -2 (tert-butylamino) ethanol

WERKZAME PERIODE: 36-48 uur

 

 

KENMERKEN
Clenbuterol behoort tot sympathicomimetica, is geen anabole steroïde. De stoffen van deze groep beïnvloeden op verschillende manieren het sympathische deel van het zenuwstelsel door adrenoceptoren te stimuleren. Deze receptoren worden in verschillende weefsels in het gehele organisme geplaatst. Het resultaat van de stimulatie wordt verklaard als een diversiteit aan effecten op de positie van de receptor. De uitkomsten omvatten een toename van de bloeddruk en hartslag, ademhalingsuitbreiding en een algemene toename in gedrag en energieverbruik. Andere effecten zijn euforie, verdoving van het hongercentrum in de middenhersenen met een opeenvolgende daling van de honger en andere.

Clenbuterol is een selectieve bèta-2-agonist / antagonist bronchodilatator, dus het stimuleert de bèta-2-receptoren. Het helpt bij de behandeling van astma als gevolg van de activering van bèta-2-receptoren in specifieke weefsels (ademhalingswegen in de ademhalingsslang) bij bronchiale verwijding (longen). Het effect op bèta-2-receptoren houdt ook verband met vetverbranding. Over de activering van deze receptoren die zich op het oppervlak van vetcellen bevinden, kan clenbuterol zowel het vetmetabolisme activeren als initiëren. Bèta-2-receptoren die zich op vetcellen bevinden, hebben een essentiële rol in de invloed van het vetmetabolisme, waarschijnlijker dan andere alfa- of bèta-receptoren, die ook vetcellen bevatten.

De selectieve stimulatie van de bèta-2-receptor is verantwoordelijk voor de afbraak van vetten. Studies hebben aangetoond dat als u het langdurig gebruikt, het antwoord van receptoren op de effecten van clenbuterol beperkt is. Er werd ook vastgesteld dat het gebruik van ketotifenfumaraat (allergiedrug) de gevoeligheid van de bèta-2-receptoren in het resultaat van frequente vetverbrandingseffecten tijdens deze onderzoeken actief verbetert. Verlies van vetverbrandingseffecten zonder het gebruik van ketotifen vindt plaats na de week nummer twee van gebruik. In dit geval is minimaal een onderbreking van twee weken nodig om receptoren vooraf te lanceren.

De collaterale effecten of clenbuterol zijn vergelijkbaar met de groep stimulerende middelen (zoals cafeïne, albuterol, efedrine, epinefrine, norepinefrine, enzovoort). De meest voorkomende collaterale effecten die verband houden met de volledige groep stimulerende middelen zijn tremor (handen schudden), slapeloosheid, zweten, hoofdpijn, verhoogde bloeddruk en een gevoel van ziekte. Collaterale effecten komen vaak voor bij elke consument of clenbuterol.

DOSERING
Want het doel van vetverbranding is meestal een dagelijkse dosis van 120-160mcg. Niettemin moet niemand aan het begin van gezonde redenen consumeren. Een snelle dosisverhoging of onmiddellijke toediening van de maximale dosering kan fataal zijn voor het organisme. Dat is waarom het wordt aanbevolen dat we langzaam en geleidelijk de dosis clenbuterol elke dag verhogen. De eerste dosis moet 20 - 40 mcg zijn en elke derde dag moet nog 20 mcg worden samengevoegd. Clembuterol is opmerkelijk in de urine gedurende 20-25 dagen.

Prijs: 40,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl