Anavar 5mg Malay Tiger ORALS
  • Beschikbaarheid: 112
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger Anavar
  • Spaarpunten: 0

{name}

Anavar 5mg 100 Tabs 

 

Anavar is het meest geschikte product voor beginners omdat het zeer mild is. Het kan zowel gebruikt worden voor afvallen als het opbouwen van droge spiermassa. Door zijn milde karakter en doordat gewonnen spiermassa lang behouden blijft is Anavar populair onder bodybuilders, vechtsporters en atleten, ook kan het gebruikt worden door vrouwen. In een cutkuur kan Anavar gebruikt worden om spiermassa te behouden of te vergroten. Bij het winnen van droge spiermassa is Anavar ook zeer nuttig omdat spiermassa goed behouden blijft, je geen vocht vasthoudt en zelfs vet verbrandt, daarnaast is de kans heel klein dat je bijwerkingen ervaart. Anavar kan ook spierkracht geven zonder veel extra massa en is daardoor populair bij vechtsporters die in gewichtsklasses ingedeeld worden.
 

Werkzame periode

8 tot 12 uur

Toediening

Pillen

Dosis

20 tot 100 mg/dag, voor vrouwen is dat 10 tot 15 mg/dag

Acne

Nee, alleen bij extreem hoge doses

Waterretentie

Zeer zeldzaam

Hoge bloeddruk

Nee

Beschadiging lever

Ja, maar in beperkte mate

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Zeer laag

Onderdr. hormoonprod.

Weinig, behalve bij hoge doses

Extra

Winsten met dit middel, gewonnen spiermassa of verloren vet, blijven lang aanwezig


Anavar is op de markt gezet om gewichtsverlies ten gevolgen van een aantal ziekten tegen te gaan. Ook wordt het toegediend bij brandwonden, omdat het de wonden sneller doet helen.
 

Werking van Anavar

Anavar is algemeen bekend als de mildste anabole steroide. Het heeft een milde anabolische en androgene werking en aromatizeert niet naar oestrogeen. Het verstoort de hormoonproductie van het lichaam maar een klein beetje, daardoor blijft het lichaam gewoon testosteron aanmaken en is een nakuur niet nodig. Hoewel oxandrolon levertoxisch is is ook dit effect maar zeer gering. Van een kuur anavar win je niet veel spiermassa, maar doordat je geen vocht vasthoudt en er geen nakuur nodig is blijft deze massa goed zitten. In een studie is aangetoond dat de massawinst door anavar een half jaar na de kuur blijft zitten, hetzelfde geldt voor vetverlies. Juist om deze reden is anavar bij recreatieve athleten in trek om in het voorjaar een beachproof lichaam te creëeren, tijdens de zomer blijft dit lichaam mooi ook al hebben ze wat minder tijd om te trainen. Anavar is het meest geschikt om te cutten en tegelijk spiermassa te behouden. Daarnaast zorgt het voor een toename in explosieve kracht terwijl het lichaamsgewicht bijna niet toeneemt, daardoor is het zeer geschikt voor athleten en vechtsporters. Omdat anavar mild androgeen is kan het ook gebruikt worden door vrouwen. Kortom, anavar is een milde steroide die bijna permanente gains levert met weinig bijwerkingen.


 

Gebruik van Anavar

Zoals hierboven vermeld is anavar zeer geschikt voor cutkuren en voor extra kracht. Wanneer je een kuur afrond blijven de resultaten gemakkelijk zitten tot de volgende kuur, wanneer deze weer verder uitgebreid kunnen worden. Anavar is niet geschikt voor een grote massatoename, dus een echte bulkkuur. De minimale dosis oxandrolone voor mannen is 20 mg, tot een maximum van 100 mg of meer. Vrouwen kunnen beginnen met 10 mg en indien nodig de dosis voorzichtig verhogen. Doordat het zo mild is kan anavar gemakkelijk langer gebruikt worden, een normale kuur is 8 weken. Om te cutten kan anavar gestacked worden met clenbuterol en winstrol. Een nakuur is niet nodig, behalve bij doses boven de 20 mg anavar, dan kan een nakuur van 2 weken 20 mg nolvadex per dag genomen worden.

 

Bijwerkingen van Anavar

Hoewel anavar een van de meest milde anabolen is en daarom een zeer grote populariteit onder amateur sporters geniet, kunnen er toch wat bijwerkingen voorkomen. Hoofdpijn, duizeligheid en diarree kunnen voorkomen. Daarnaast kan bij hoge doseringen het libido verminderen. Bij vrouwen die hoge doseringen nemen kan vermannelijking voorkomen.

 

Anavar kuren

Anavar only: een leuk beginners kuurtje waarmee geen spectaculaire, maar wel blijvende resultaten geboekt worden

Winstrol met Anavar: combinatie van Winstrol met het milde Anavar voor cut met solide resultaten

Prijs: 60,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl