Metribolone 10 mg/ml 10 ml vial Hard Core Labs INJECTS
  • Beschikbaarheid: 95
  • Merk: hardcore labs
  • Model: Hardcore Labs Metribolone
  • Spaarpunten: 0

{name}

Metribolone van Hardcorelabs is een steroide welke niet aromatiseert en niet converteert naar oestrogenen.
De meeste gelijkenis heeft metribolone met trenbolone acetaat. 
Methyltrienolone is een zeer potente, aanzienlijk hepatoxische, niet-aromatiserende anabole steroïde.
Om Metribolone minder hepatoxisch te maken is deze steroïde in een injecteerbare vorm verkrijgbaar, en door zijn immense potentie ongekend populair.
Omdat Metribolone van Hardcorelabs niet aromatiseert, hoeft men zich geen zorgen te maken om bijwerkingen zoals gynaecomastia en verhoogd waterretentie. 
Het resultaat dat verkregen wordt door het gebruik van Metribolone is een harde, droge spiermassa.

Een ander aangename eigenschap van methyltrienolone is dat het anti-katabool is. 
Omdat het de eigenschap heeft om het cortisolhormoon te onderdrukken, evenals andere katabole hormonen, is methyltrienolone een ideale steroïde voor wie poogt om te cutten. Dit omdat het spierverlies tegengaat als men een laag calorische dieet volgt. 
Metribolone is ook goed bruikbaar tijdens het bulken.  
Sommige bodybuilders geven de voorkeur aan het gebruik van Metribolone in combinatie met alleen één andere orale steroïde.

 

 

Werkzame periode

Trenbolone acetate: 2 dagen
Parabolan: 5 dagen
Trenbolone enanthate: 8 tot 14 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie

Dosis

Trenbolone acetate: 40 tot 75 mg/dag
Parabolan: 40 tot 75 mg/dag
Trenbolone enanthate: 300 tot 600 mg/week

Acne

Mogelijk

Waterretentie

Nee

Hoge bloeddruk

Ja

Beschadiging lever

Ja

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Nee

Onderdr. hormoonprod.

Ja

Operatie van trenbolon

Trenbolon is familie of nandrolon (deca), maar geeft een heel ander resultaat. Het aromatize niet terwijl het een vetverbranding is. Het vermogen van trenbolon om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van testosteron, met dit verschil dat trenbolon geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zoals waterretentie bevat. Deze eigenschap is uniek voor trenbolon.
Trenbolon veroorzaakt een toename van de extreme anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren tegelijkertijd gevoeliger. Bovendien zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren. Het is belangrijk dat trenbolon zeer sterk bindt met de androgeenreceptor, het is 5 maal asrogeen als testosteron. Deze receptor bevindt zich in spieren, waar het, wanneer geactiveerd, extra spierkracht biedt, evenals vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor vetverlies veroorzaakt. Om deze reden is het slim om trenbolon te combineren met een medicijn zoals testosteron of dianabol, dat meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen veroorzaakt en zo het effect van trenbolon versterkt.

Een zeer interessant voordeel van trenbolon is dat volgens vele bronnen de voerefficiëntie ?? en verhoogt de opname van mineralen in dieren. Er wordt beweerd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze voerefficiëntie ?? wordt de FCE (voederconversie-efficiëntie) bedoeld die wordt gedefinieerd als de hoeveelheid voedsel die nodig is voor een bepaalde toename van het lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat er minder voedsel is.

Bij bodybuilding is het anders, een persoon kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel innemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel efficiënter gebruikt en wordt er meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook beweerd dat de toename van FCE beter behouden blijft. Het feit dat trenbolon de receptoren blokkeert voor bepaalde hormonen die verantwoordelijk zijn voor spierafbraak helpt ook.
Omdat trenbolon, net als nandrolon, maar sterker, bindt aan de progestageenreceptor, gaat de combinatie van deze twee vragen over gynaecomastie. Deze combinatie mag niet worden gebruikt zonder voorzorgsmaatregelen.

Prijs: 50,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl