Ripped 250mg/ml 10 x 1ml Ampullen Malay Tiger INJECTS
Ripped 250mg/ml 10 x 1ml Ampullen Malay Tiger INJECTS
  • Beschikbaarheid: 92
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger Ripped
  • Spaarpunten: 0

{name}

RIPPED-250 is een combinatie van 3 stoffen die uitzonderlijk effectief zijn in de periode waarin het doel is om de spiermassa te vergroten met een ongeëvenaarde dichtheid, taaiheid en vasculariteit. Als we het perfecte product toevoegen voor een pre-competitie training. RIPPED-250 is populair bij topbodybuilders en ook bij topsporters, voor wie het belangrijke stroomwinsten oplevert zoals geen ander injecteerbaar product op de markt verkrijgbaar is. Het RIPPED-250-product is echt sterk, dus gebruikers moeten het met respect en voorzorg respecteren. Het bedrijf Malay tiger Ltd. had RIPPED-250 uitgeroepen tot TOP # 1-product. Dit product heeft aangetoond dat het betere resultaten heeft in combinatie met XANADROL of STANOX-10.

TRENBOLONEACETAAT

CHEMISCHE NAAM: 17β-Hydroxyestra-4,9,11-trieen-3-on


WERKZAME PERIODE: 3 dagen

ANABOLISCHE CIJFER: 500

ANDROGENSBEOORDELING: 500

 

TESTOSTERONE PROPIONATE

CHEMISCHE NAAM: 4-androstene-3-on-17B-ol, 17beta-hydroxy-androst-4-and-3-one

WERKZAME PERIODE 4,5 dagen

ANABOLISCHE CIJFER: 100

ANDROGENS-RATING: 100

DROSTANOLONE PROPIONATE

CHEMISCHE NAAM: 2-alpha-methyl-androstaan-3-on-17B-ol, 2-alfa-methyl-dihydrotestosteron

WERKZAME PERIODE4-5 dagen

ANABOLISCHE CIJFER: 62-130

ANDROGENSBEOORDELING: 25-40

 

KENMERKEN
Een alternatief of veresterd testosteron is testosteronpropionaat, dat tegenwoordig door de markt wordt aangeboden. Het is een injectiesubstantie met een langzamer ritme of afgifte dan testosteron zonder testosteronester, maar met een snellere afgifte dan enige andere in de handel verkrijgbare testosteronester. Testosteron is de meest natuurlijke en veiligste anabole steroïde, en wordt ook ontworpen voor zowel definitie als in bulkperiode. Het gebruik van testosteron houdt verband met dramatische en aanhoudende toename van spiermassa, spiermassa, grootte, kracht, agressie en intensieve lichaamsbeweging. Dit hormoon is essentieel voor dichtheid of botten, volume, spierkracht, seksuele begeerte, distributie van lichaamsvet, productie of rode bloedcellen en productie van sperma. Drostanolonpropionaat heeft milde androgene en anabole effecten, maar de empirische kant heeft aangetoond dat het een sterker androgeen is in vergelijking met de papierwaarden. Het komt overeen met androgeenreceptoren zijn 3 tot 5 keer krachtiger dan testosteron. De toename in spierdichtheid kan worden opgemerkt tijdens het gebruik, maar de krachttoename en het gewicht zijn matig. Drostanolone verhoogt ook de eiwitsynthese.

Het geeft geen smaak omdat het niet omgezet wordt in oestrogeen, dus het creëren van gynaecomastie en het vasthouden van water zijn niet-geïdentificeerde termen voor deze bereiding. Het is erg zacht en vaak zijn de collaterale effecten mild. Het brengt vaak de aandacht naar mensen die nog steeds een hoog percentage vet in het lichaam hebben. De gevolgen zijn meestal manifest bij mensen met een laag vetgehalte. Deze anabole androgene steroïde wordt toegeschreven aan milde diuretische en vetverbrandende effecten. Een verlaging van het aldosteronniveau vermindert het waterniveau in het organisme, daarom wordt het toegeschreven aan een onbeduidend diuretisch effect. Zonder enige twijfel, zoals elke andere afgeleide of dihydrotestosteron, verlaagt drostanolon het niveau van SHBG (bindend globuline in het bloed) in het organisme, op deze manier wordt een toenemend gebruik van testosteron in het bloed gepresenteerd. anabole effect van de remedie.

Trenbolonacetaat is de krachtigste anabole steroïde die in de handel verkrijgbaar is, het moet rigoureus worden gerespecteerd, een combinatie die verband houdt met collaterale effecten en risico's die we vinden in andere anabole steroïden. Onverantwoordelijk en het verkeerde gebruik van de kracht om ernstige gezondheidsproblemen te veroorzaken. Trenbolon is praktisch een secundaire of nandrolon met enkele belangrijke verschillen in hun chemische eigenschappen en sterkte. Trenbolon en nandrolon maken deel uit van anabole steroïden categorie bekend als 19-nor compound, of 19-NORS (afkorting voor 19-nortestosteron). Aangezien de 19-noch anabole steroïden steroïden zonder de 19 koolstofatomen in hun structuur worden genoemd, is er in alle andere anabole steroïden, inclusief testosteron, geen afwezigheid van deze koolstof. Dit wijzigt aanzienlijk de kenmerken van een anabole steroïde. Dit gebrek aan koolstof 19 maakt de 19-nor-verbinding sterk resistent tegen het enzym aromatase. Deze veranderingen zijn ook verantwoordelijk voor de sterkte van het androgeen (binding aan de androgeenreceptor) en het vermogen om een ​​metabolische afbraak in het organisme te behouden. Mensen die rapporten hebben over hun effecten op krachtontwikkeling zijn volledig vergelijkbaar met oxymetholone, methandienone, testosteron of zelfs krachtiger. De bijzonderheid van trenbolonacetaat is dat het ook het metabolisme van vet verhoogt, terwijl het in de ophopende paraatheid wordt aanvaard met zijn "hulp" om tegelijkertijd grote, sterke en harde spieren te bouwen.


Samen met deze mix verbeelden MIX of drie producten met snelle esters een idee

Prijs: 55,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl