Masteron Malay Tiger INJECTS
Masteron Malay Tiger INJECTS
  • Beschikbaarheid: 82
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger Masteron
  • Spaarpunten: 0

{name}

Masteron wordt gecombineerd met Testosteron voor droge spiermassa of om af te vallen. Het voorkomt vochtretentie en gynecomastie door de Testosteron en zorgt zelf voor vet- en vochtverlies. Masteron voorkomt aromatase van Testosteron naar oestrogeen. Op deze manier voorkomt het vochtretentie en gynecomastie door de Testosteron en maakt het Testosteron zeer geschikt voor droge spiermassa en afvallen. Van zichzelf zorgt Masteron voor extra spierkracht zonder toename van spiermassa en daardoor is het populair onder vechtsporters en atleten. Ook geeft het spieren een hardere look. Masteron Propionate wordt vaak gecombineerd met Testosteron Propionate en eventueel met Trenbolone Acetate en Winstrol. Masteron is populair om in een cutkuur naast vetpercentage te verlagen, de spierdichtheid en hardheid te verhogen.

 

Werkzame periode

Masteron enanthate: 8 dagen
Masteron propionate: 2 tot 3 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie

Dosis

Masteron enanthate: 400 tot 600 mg/week
Masteron propionate: 350 tot 500 mg/week

Acne

Ja

Waterretentie

Nee

Hoge bloeddruk

Zelden

Beschadiging lever

Nee

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Nee, het is een afgeleide van DHT

Onderdr. hormoonprod.

Ja

 

Werking van Masteron

Masteron is een sterk androgeen. Het aromatiseert niet, sterker nog, het verbruikt veel aromatase enzymen zonder zelf veranderd te worden. Omdat masteron zo androgeen is hoef je er ook geen grote toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten. In een cutkuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is het een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasses ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt. In een cutkuur moet masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt.

 

Gebruik van Masteron

Er zijn twee injecteerbare varianten van masteron verkrijgbaar: masteron propionate en masteron enanthate. De eerste moet tussen elke dag en om de 2 dagen geinjecteerd worden terwijl voor de laatste een keer per week voldoende is. Normale doses liggen rond de 500 mg per week. Voor een cutkuur met behoud van spiermassa kan het gestackt worden met boldenon. Een andere populaire stack is masteron propionaat met testosteron propionaat, winstrol en eventueel trenbolone acetate. Masteron enanthaat kan gecombineerd worden met testosteron enanthate en trenbolon enanthate.

 

Bijwerkingen van Masteron

Doordat masteron de hormoonproductie onderdrukt zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. Verder kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. De kans op hartaandoeningen wordt door masteron vergroot. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Prijs: 50,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl