T-400 400mg/ml 10 x 1ml Ampoules Malay Tiger INJECTS
T-400 400mg/ml 10 x 1ml Ampoules Malay Tiger INJECTS
  • Beschikbaarheid: 89
  • Merk: Malay-Tiger
  • Model: Malay Tiger T-400
  • Spaarpunten: 0

{name}

T-400 is een exclusief product van Maleise tijger Ltd. T-400 is een betere versie van de anabole steroïde SUSTANON-250. SUSTANON-250 is een combinatie van 4 verschillende testosteronesters, die een groot synergistisch timingeffect hebben. Dit effect in T-400 is verhoogd in testosteron enanthaat, de afwezigheid van ester in Sustanon. Een gewenst vermogen van een snelle invoer in de bloedsomloop is verrijkt met een langere periode van efficiëntie. Een bijkomend voordeel is de hoeveelheid actieve ingrediënten tot 1 ml oplossing die gevorderde consumenten positieve voordelen zullen bieden, of al die dingen die niet worden bevreemd door een constante toepassing of testosteroninjecties. T-400 moet één keer per week worden gebruikt. Er wordt voorgesteld om METAXON-10, OXYNDROL, DECANOL-200 of TURINOX te consumeren, vooral tijdens de volumeperiode.

 

TESTOSTERONE MIX

CHEMISCHE NAAM: 4-androstene-3-on-17B-ol, 17beta-hydroxy-androst-4-and-3-one
WERKZAME PERIODE: 15-18 dagen

ANABOLISCHE CIJFER: 100

ANDROGENS-RATING: 100

 

KENMERKEN
Een combinatie van 5 verschillende alternatieven of veresterd testosteron in een bepaalde verhouding, bekend als T-400 (ontwikkeld en vervaardigd door Maleise tijger Ltd.). Inclusief:

30 mg testosteronpropionaat,
60 mg testosteron-fenylpropionaat
60 mg testosteron Isocaproate
150 mg testosteron enantaat
100 mg testosteron-decanoaat
De reden voor de verschillende testosteronesters is voor het leveren van een geneesmiddel op basis van testosteron, vanwege de snelle afgifte of testosteronpropionaatester, het zal de onmiddellijke effecten van de consument opofferen door langzamere en meer aanhoudende afgifte van andere esters. Een voordeel is dat de blend geen frequent management vereist, zoals testosteronpropionaat. T-400 tracht maximaal 24 tot 48 uur na toediening maximale plasmatestosteronspiegels te bieden.

Later nemen de plasmatestosteronspiegels gedurende 21 dagen toe vanwege het langer veresterde testosteron in de blend. Esters zijn gehecht aan verschillende anabole steroïden, alleen de biologische halfwaardetijd en de halfwaardetijd, onafhankelijk van de anabole steroïde waaraan ze gebonden zijn. Het is beroemd tussen atleten door een groot volume van de stof per ml of een injectie-oplossing. Een mengsel van vijf verschillende testosteronesters heeft een belangrijke prijs-kwaliteitsverhouding in vergelijking met individuele testosteronesters.

BIJWERKINGEN

De mix van testosteron is gerelateerd aan de effecten van het enzym aromatase in het organisme, sommige bijwerkingen of T-400 zijn opgenomen in de bijwerkingen van oestrogeen. De hoeveelheid aromatisering is hoger, met aromatisatie hoger. Oestrogene bijwerkingen zijn onder meer overmatig vasthouden van water en een opgeblazen gevoel, hoge bloeddruk (bijv. Door waterretentie in het lichaam) en versnelde vetafzetting en gynaecomastie. Met behulp van aromataseremmers of SERM's (selectieve oestrogeenreceptormodulatoren) kunnen de collaterale effecten of oestrogeen worden geëlimineerd of volledig worden voorkomen. De androgene collaterale effecten zijn een belangrijke secretie van talg (vette huid), acne (in termen van verhoogde secretie of talg), groei van het lichaamshaar en een groot gevaar van toegeeflijke mannelijke kaalheid (MPB) bij gebruikers met een genetische aanleg. Anabole / androgene steroïden kunnen schadelijke effecten hebben op het cholesterolgehalte in het bloed. Dit omvat de neiging om HDL (goed) cholesterol te verlagen en LDL (slecht) cholesterol te verhogen. Alle anabole steroïden hebben het vermogen om de natuurlijke endogene productie of testosteron in het organisme te ondersteunen (T-400 is geen uitzondering). Na afloop van de finale van de cyclus wordt ten zeerste aangeraden een geschikte PCT (Post Cycle Therapy) te gebruiken.


DOSERING
Beginners gebruiken de standaard testosteron-injectie eenmaal per week of 400 mg. Deze dosering zou een belangrijke toename in kracht en spiermassa moeten opleveren. Gemiddeld gebruikers hebben over het algemeen een beter tarief van 400-8000 mg per week. Gevorderde gebruikers zullen samen met tussentijdse gebruikers vooruitgang boeken en hebben zelden een verhoging van dit bedrag nodig. Geavanceerde gebruikers hebben in elk geval de neiging om de T-400 te oscilleren van 400 tot 1200 mg per week. De detectietijd in urine of T-400 is 4-6 maanden.

Prijs: 60,00€ 55,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl