Trenbolone Acetate 75 mg/ml 10 ml vial Hard Core Labs INJECTS
  • Beschikbaarheid: 93
  • Merk: hardcore labs
  • Model: Hardcore Labs Trenbolone Acetate
  • Spaarpunten: 0

{name}

Trenbolone is de krachtigste beschikbare steroïden. Het heeft de mogelijkheid om zowel spiermassa als testosteron te bouwen, maar zonder waterretentie en gynaecomastie. Parabolan moet ten minste om de vier dagen worden ingespoten en is daarom minder gebruiksvriendelijk dan de langwerkende versie Enanthate. Het wordt altijd gecombineerd met testosteron om psychologische bijwerkingen te verminderen. Met de toevoeging van Masteron verschuift de focus nog meer naar droge spiermassa. Trenbolon is uniek omdat het hetzelfde vermogen heeft om spieren op te bouwen, maar dan zonder waterretentie en gynaecomastie. Trenbolon mag nooit worden gecombineerd met Deca of NPP omdat er dan een kans bestaat op een hardnekkige vorm van gynaecomastie.

 

 

Werkzame periode

Trenbolone acetate: 2 dagen
Parabolan: 5 dagen
Trenbolone enanthate: 8 tot 14 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie

Dosis

Trenbolone acetate: 40 tot 75 mg/dag
Parabolan: 40 tot 75 mg/dag
Trenbolone enanthate: 300 tot 600 mg/week

Acne

Mogelijk

Waterretentie

Nee

Hoge bloeddruk

Ja

Beschadiging lever

Ja

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Nee

Onderdr. hormoonprod.

Ja

Operatie van trenbolon

Trenbolon is familie of nandrolon (deca), maar geeft een heel ander resultaat. Het aromatize niet terwijl het een vetverbranding is. Het vermogen van trenbolon om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van testosteron, met dit verschil dat trenbolon geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zoals waterretentie bevat. Deze eigenschap is uniek voor trenbolon.
Trenbolon veroorzaakt een toename van de extreme anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren tegelijkertijd gevoeliger. Bovendien zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren. Het is belangrijk dat trenbolon zeer sterk bindt met de androgeenreceptor, het is 5 maal asrogeen als testosteron. Deze receptor bevindt zich in spieren, waar het, wanneer geactiveerd, extra spierkracht biedt, evenals vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor vetverlies veroorzaakt. Om deze reden is het slim om trenbolon te combineren met een medicijn zoals testosteron of dianabol, dat meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen veroorzaakt en zo het effect van trenbolon versterkt.

Een zeer interessant voordeel van trenbolon is dat volgens vele bronnen de voerefficiëntie ?? en verhoogt de opname van mineralen in dieren. Er wordt beweerd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze voerefficiëntie ?? wordt de FCE (voederconversie-efficiëntie) bedoeld die wordt gedefinieerd als de hoeveelheid voedsel die nodig is voor een bepaalde toename van het lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat er minder voedsel is.

Bij bodybuilding is het anders, een persoon kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel innemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel efficiënter gebruikt en wordt er meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook beweerd dat de toename van FCE beter behouden blijft. Het feit dat trenbolon de receptoren blokkeert voor bepaalde hormonen die verantwoordelijk zijn voor spierafbraak helpt ook.
Omdat trenbolon, net als nandrolon, maar sterker, bindt aan de progestageenreceptor, gaat de combinatie van deze twee vragen over gynaecomastie. Deze combinatie mag niet worden gebruikt zonder voorzorgsmaatregelen.

Prijs: 40,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl