Dihydroboldenone Cypionaat 200 mg/ml 10 ml vial Hard Core Labs INJECTS
  • Beschikbaarheid: 117
  • Merk: hardcore labs
  • Model: Dihydroboldenone cypionaat Hard Core Labs
  • Spaarpunten: 0

{name}

Dihydroboldenone Cypionaat van Hardcorelabs is een anabole steroide met aan aantal unieke en uiterst interessante eigenschappen voor bodybuilders.

Dihydroboldenone is een derivaat van Boldenone maar heeft andere eigenschappen.
Dihydroboldenone van Hardcorelabs is 2 x zo anabool als Testosteron.
Toch is het vrij mild qua androgene bijwerkingen.
Doordat Dihydroboldenone van Hardcorelabs niet aromatiseert, heb je geen last van oestrogene bijwerkingen.

Dihydroboldenone van Hardcorelabs is een base gebonden aan een cypionaat ester. De halvewaardetijd is gemiddeld 8-10 dagen.
Het beste is om elke 4-6 dagen te injecteren.
Zodra er wordt gestopt met het gebruik van Dihydroboldenone duurt het gemiddeld 4-5 weken voordat het hormoon helemaal is uitgewerkt.

 

Werkzame periode

8 tot 10 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie

Dosis

400 tot 600 mg/week, vrouwen 50 tot 150 mg/week

Acne

Zelden

Waterretentie

Laag

Hoge bloeddruk

Zelden

Beschadiging lever

Nee

Aromatisering

Medium

DHT conversie

Laag

Onderdr. hormoonprod.

Medium

Extra

Aantrekkelijk middel voor massakuren doordat het, naast anabole effecten, voor honger zorgt

 

Werking van Dihydroboldenone Cypionaat

 

Dihydroboldenone vergroot de spiermassa op twee manieren: ten eerste vergroot het de stikstofretentie van de spiercellen. Dat betekent dat de spiercellen meer eiwitten, die allemaal stikstof bevatten, gaan vasthouden. Daardoor gaat de eiwitsynthese, en dus spiergroei, sneller. Ten tweede aromatiseert een klein deel van de boldenone naar oestrogeen. Deze zorgt voor een toename van glycogeenopslag en afgifte van groeihormoon. Ook doet boldenone het aantal androgeenreceptoren gigantisch stijgen. Omdat maar een klein deel van de in het lichaam aanwezige boldenone aromatiseert, nog minder dan bij nandrolone zijn er weinig oestrogene bijwerkingen. Daarnaast zorgt boldenone voor meer honger, zodat de gebruiker meer kan eten.

Hierdoor is het zeer geschikt voor een bulkkuur. Doordat boldenone de vasculariteit vergroot en weinig vochtretentie veroorzaakt wordt het ook wel gebruikt in een cutkuur. Boldenone kan zich niet binden aan progestaronreceptoren, daardoor en door de geringe aromatisering is de kans op gynecomastie zeer klein en is boldenone veiliger dan deca (nandrolon decanoate). Boldenone is voor duursporters en voor bodybuilders in de cut interessant omdat het de productie van het hormoon stimuleert dat ook wel bekend staat als EPO. Dit hormoon zorgt ervoor dat er meer rode bloedlichaampjes in het bloed komen, waardoor het uithoudingsvermogen verbetert. Omdat vermannelijking door boldenone vrijwel nooit voorkomt is dit ook een aantrekkelijk produkt voor vrouwelijke sporters, die het natuurlijk op een veel lagere dosis gebruiken dan mannen.

 

Gebruik van Dihydroboldenone

Omdat boldenone undecylenate nog langwerkender is dan deca moet het ook bij voorkeur voor minstens 12 weken gebruikt worden. De normale dosis ligt rond de 500 mg/wk. In een cutkuur kan boldenone gecombineerd worden met winstrol, testosteron propionaat en trenbolon acetaat of parabolan. Vanwege de verhoogde eetlust is het echter logischer om boldenone te gebruiken in een bulkkuur met lange testosteron esters zoals testosteron enanthaat of cypionaat. Als nakuur moet 2 weken na de laatste boldenone injectie gestart worden met 4 weken nolvadex ofclomid.

 

Bijwerkingen van Dihydroboldenone Cypionaat

Doordat boldenone de hormoonproductie licht onderdrukt zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen heel soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. De lichaamsbeharing kan soms toenemen. Verder kunnen heel soms acne en vette huid, hogebloeddruk en afname van het goede cholesterol optreden. Ook gynecomastie kan voorkomen, maar veel minder vaak dan bij nandrolon. Ook waterretentie komt zelden voor. Bij vrouwen kan lichte vermannelijking optreden bij hoge doses.

 

Dihydroboldenone Cypionaat

 

kuren

Testosteron / Boldenone massakuur: vergelijkbaar met de Testosteron / Deca massakuur, maar misschien nog wel beter doordat Boldenone voor meer honger en minder vochtretentie zorgt

Prijs: 50,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl