Primobolan 100mg/ml 10 x 1ml Ampullen Baltic Pharmaceuticals INJECTS
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • Merk: Baltic Pharma
  • Model: Baltic Primo
  • Spaarpunten: 0

{name}

Primobolan is een zeer populair en bekend anabole steroiden. Primobolan wordt net zoals nandrolon vaak gebruikt als basis in een anabolen kuur met twee of meer anabolen. Primobolan is zeer geschikt om te cutten omdat het niet aromatiseert naar oestrogeen in tegenstelling tot nandrolone dat wel iets aromatiseert. Primobolan is te koop in tabletvorm en als injectable, wij raden het aan om Primobolan te injecteren om de logische reden de afbraak door de eerste passage van de lever te omzeilen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je in een primobolan kuur meerdere anabolen inspuit, dan kiezen de meeste bodybuilders voor de orale versie. Injecteerbare primobolan heeft een enanthaat ester en de primobolan in tablets hebben acetaat ester, de enanthaat ester in de injectables zorgen er voor dat de afgifte van de anabole steroide rustig en geleidelijk wordt afgegeven aan het lichaam met een langwerkend effect van 2 weken. De orale primobolan heeft een kortwerkende ester.

Primobolan (methenolone enanthate) is een milde injecteerbare variant met weinig tot geen bijwerkingen. Echt een topproduct voor harde droge massa met weinig winning van vocht. De gewonnen massa met primobolan hou je ook erg lang vast. Zelfs vrouwen kunnen primobolan gebruiken, omdat het geen sterk mannelijk hormoon is. 

Primobolan heeft vele voordelen die te maken hebben met de non oestrogene bijwerkingen, met primobolan win je uitsluitend pure spiermassa, zonder vocht en vet. Primobolan is een vrij lichte anabole steroide met een milde anabole werking met minimale androgenen eigenschappen, daarom staat primobolan bekend als een relatief veilige en milde anabole steroïde.

 

Werkzame periode

8 dagen

Toediening

Injecteerbare oplossing in olie

Dosis

400 tot 600 mg/week

Acne

Mogelijk

Waterretentie

Nee

Hoge bloeddruk

Nee

Beschadiging lever

Ja

Aromatisering

Nee

DHT conversie

Nee

Onderdr. hormoonprod.

Ja

 

 

Werking:
Primobolan kan niet aromatiseren, waardoor de gebruiker geen vocht vast gaat houden. Daarnaast zorgt het door een lichte, androgene werking voor vetverlies. Hierdoor is primobolan geschikt voor cut kuren. Er wordt geclaimd dat primobolan spiermassa opbouwen doordat het dezelfde werking heeft als nandrolone en boldenone. Dit is heel goed mogelijk omdat de moleculaire structuur van methenolon vrijwel gelijk is aan die van boldenone. Gebruikers claimen dat bij primobolan echter minder massa opgebouwd wordt. Omdat het zo’n lichte, androgene werking heeft en androgene bijwerkingen zelden voorkomen, is primobolan een populaire steroïde voor vrouwelijke sporters.


Gebruik:
Primobolan moet tweemaal per week gezet worden in een dosis van minimaal 400 tot 600 mg per week. Primobolan is dus een vrij duur product om te gebruiken, omdat je maximaal twee weken met een flesje doet. Primobolan is 8 dagen actief in het lichaam. Na ongeveer 3 tot 4 weken treden resultaten op.

Methenolon Enanthaat is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Hiervan moet een relatief hoge dosis genomen worden voor resultaat, minimaal 400 mg per week. Omdat het middel langwerkend is moet het bij voorkeur in een lange kuur genomen worden. Primobolan heeft geen grote, maar wel een merkbare, invloed op de natuurlijke hormoonproductie en daarom moet een kuur altijd worden afgesloten met een nakuur van nolvadex of clomid. Primobolan wordt vaak gebruikt als alternatief voor nandrolone of boldenone tijdens een cut stack.
Een primobolan kuur met dianabol, deca durabolin, testosteron of boldenone is een leuke kuur om flinke spiermassa te krijgen. Wanneer je wilt cutten dan is een primobolan kuur met Winstrol, trenbolon of drostanolon een mooie kuur om goede resultaten te behalen. Een veilige primobolan kuur voor beginners is de combinatie met Anavar om veilig te cutten met behoud van spiermassa. 
 

Bijwerkingen:
Bij gebruik van primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Acne komt zelden voor. Al met al is primobolan een milde steroïde.

Prijs: 70,00€

Beschikbare opties:

Spuiten & Naalden
Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl