Gastenboek

Lees hier de berichten van onze klanten.

Schrijf een bericht

Eddy | 08-10-2019

Betrouwbaar. In een woord top

Marcel | 05-03-2019

ik heb op verschillende sites anabolen besteld en meer malen niet geleverd gekregen na betaling, hier bij roidspharmacy altijd nog geleverd gekregen , wat ik heb besteld . eindelijk een betrouwbare site gevonden !!!!

Sandra | 05-03-2019

Bestelling goed ontvangen verlede maandag besteld en betaald.Duurde wel iets langer dan verwacht maar vrijdag morgen 4dagen later om 9u stond de post aan mijn deurbel om mijn pakketje af te geven.Is wss omdat naar België moest komen.Nu product gebruiken en als ik binne 3 weken hard begin te knallen..Ga ik zeker meer bestellingen doen hier..

Roy | 17-01-2019

Zeer tevreden alles goed verlopen thnx grtzz

Thom | 15-01-2019

Voor de twijfelaars, Terecht dat je twijfelt, ik twijfelde ook maar na lang zoeken en contact te hebben gehad met grote bedrijven buiten Europa die dit soort supplementen creeeren ben ik een aantal keren door verwezen naar deze site, het is dus gegarandeerd een orignele site met orginele spullen. Ik hoef het niet meer via via te regelen... eindelijk, was echt enorm verrast, en super gelukkig. Zeer professioneel en zeer snel mijn supplementen mogen ontvangen wat een service, ook het contact via de mail is zeer vriendelijk en vertrouwelijk! Keep up the good work!

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl