Melanotan II 10mg MACTROPIN HGH - PEPTIDES
  • Beschikbaarheid: 85
  • Model: Mactropin Melanotan
  • Spaarpunten: 0

{name}

Melanotan II is een chemisch product dat vergelijkbaar is met hormoon dat bij mensen wordt aangetroffen. Melanotan verhoogt de productie van melanine in het lichaam. Melanine is een bruin pigment dat een donkerdere huid veroorzaakt wanneer het wordt blootgesteld aan ultraviolette stralen; het is de belangrijkste factor bij het bepalen van de huidskleur. Melanotan werd ontwikkeld met mensen met erectiestoornissen, maar dit was niet zo effectief als verwacht. Nu gebruiken mensen het als een zelfbruiner of bronzer.

Melanotan II is een zeer krachtig peptide dat gebruikers snelle en geweldige resultaten zal geven. De meeste gebruikers stoppen na één of twee weken omdat ze van kleur tot donker zijn. Na het injecteren van Melanotan II, zullen gebruikers een warm gevoel hebben en zullen sommige gebruikers een beetje misselijk worden. Dit duurt maar 30 tot 60 minuten, daarna zijn alle bijwerkingen verdwenen.

Hoe op te slaan:
Melanotan II kan bij kamertemperatuur worden bewaard.
Na het mengen van Melanotan II met het bijgevoegde water, moet het bij 2 ° C tot 8 ° C worden bewaard. Gebruik het binnen vier weken om kwaliteitsverlies te voorkomen.

Dosering:
Mannen: 0,25 mg per dag maximaal 2 mg per dag of om de andere dag.
Vrouw: 0,10 mg per dag maximaal 1 mg per dag of om de andere dag.

Prijs: 35,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl