HardcorelabsRoidspharmacy

Wie is Hardcorelabs?

Hardcorelabs is een ondergronds lab dat al sinds 1999 anabole steroïden maakt voor amateurs en professionele atleten. Het oorspronkelijke doel was om producten te maken voor zowel powerlifters, kickboksers, sterkste man deelnemers, en ga zo maar door. Het is altijd een klein lab gebleven die aandacht hield voor kwaliteit en hygiëne.

Wat maakt Hardcorelabs dan zo anders?

Wij vinden dit merk redelijk uniek omdat het werkt met een extreem dunne olie. Een (ervaren) gebruiker kan u exact zeggen hoe fijn (praktisch) dat is. Daarnaast is het assortiment gigantisch! Werkelijk overal is aan gedacht. Tevens zitten er producten tussen die wellicht voor onervaren gebruikers niet zo geschikt zijn. Als u daar vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Waarom verkoopt Roidspharmacy.nl Hardcorelabs?

De wijze waarop de producten worden gemaakt sluit uitstekend aan bij onze mentaliteit. Wij doelen op de steriliteit en de hoogwaardigheid van deze producten. Geen badkuip-lab scenario’s dus! De werkzame stoffen zijn over het algemeen wat duurder is gebleken in interviews waardoor het uiteindelijke product ook wat duurder uitvalt dan die van concurrenten. Iets wat een verstandig mens voor lief neemt natuurlijk.

Waar kan ik producten van Hardcorelabs bestellen?

In onze webshop staan twee categorieën van dit merk. Namelijk de Injecteerbare en de Tabletten Het assortiment is (nog) niet compleet. We hebben voor de meest populaire producten gekozen om zo het gros van de gebruikers te kunnen bedienen.

 

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl