T5  Zion-Labs 60 caps ORALS
T5  Zion-Labs 60 caps ORALS
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • Merk: Zion Labs
  • Model: T5 Zion-Labs
  • Spaarpunten: 0

{name}

T5 Zion-Labs 60 caps
 

Op dit moment zijn de T5 pillen van Zion Labs de meest populaire fatburners die we hebben. De T5 Inferno en de T6 hebben een gedeelde 2e plaats. De unieke formule en verhoudingen maken de fatburners van Zion Labs zo fantastisch goed. We hebben nog geen enkele klacht ontvangen! Enkel maar goede berichten over vetverlies, meer energie en een lekker ”feel-good” gevoel de hele dag door.

De meeste mensen noemen het maar T5 pillen, maar in feite zijn het T5 capsules. Nu zijn ECA-Stacks niet bepaald nieuw, maar de ECA-Stacks van Zion Labs hebben een verhouding ten aanzien van de werkzame stoffen.

De T5 heeft maar liefst 430mg werkzame stof per capsule. En de T6 480mg er capsule. Wat relatief nieuw is, is de T5 Inferno. Aan deze versie is cayenne peper toegevoegd. Ook dit stofje draagt bij aan het vet-verbrandende effect. De werkzame stoffen in deze producten zijn van superieure kwaliteit. Daarmee doelen we op de aspirine, cafeïne en de ephedrine (of efedrine). Kwaliteitsverschil en de puurheid van deze stoffen kunnen namelijk enorm verschillen. Het spreekt vanzelf dat een lage kwaliteit grondstoffen minder effectief zal zijn.

Op dit moment is er geen product die deze lijn aan ECA-Stacks kan evenaren. De Zion Labs producten blijven de best verkochte vetverbranders, ook voor de zomer van 2016/2017.

Voorlopig houden we de gehele lijn van Zion Labs lekker laag geprijsd zodat iedereen toegang heeft tot deze producten.

Als u vragen hebt over de T5 pillen de T5 Inferno of de T6, dan kunt u ons altijd een berichtje sturen. Een e-mail mag ook natuurlijk. Erin verdiepen kan zeker geen kwaad, het gaat immers om uw lichaam!

Over Ephedra T5:

Een zeer effectieve energie product dat niet alleen zorgt voor een energieboost, maar ook vet verbrandt.

Ephedra T5 bevat cafeïne en aspirine, die samen werkt met de 30 mg Ephedra in elke pil, en produceert een energieboost en een krachtig vetverbrandend gewichtsverliezend effect.

 

Gebruik en effect van Ephedra T5:

Ephedra T5 kan worden gebruikt als een energie product of als vetverbrander.

Het geeft je de energie die je nodig hebt om de drukste dagen aan te kunnen, terwijl je op het zelfde moment ook calorieën verbrandt.

 

Als een energizer voor een extra energieboost:

Voor een extra energie boost voor een work-out, etc., neem 1-2 capsules ca. 30 minuten voor u begint met trainen, of voor het moment dat je de energie nodig hebt.

 

Voor gewichtsverlies:

Neem 1 capsule bij het ontbijt.

Als je lichaam het product heeft getolereerd, en je er zeker van bent dat het voor jou geen ongewenste bijwerkingen geeft, kun je nog een andere capsule in nemen tijdens de lunch als je dat wenst.

 

BELANGRIJK ADVIES:
Ephedra T5 zorgt voor een energieboost, maar houd er rekening mee dat het cafeïne en andere stimulerende middelen bevat die slapeloosheid en nervositeit kunnen veroorzaken. Daarom is het het beste om ze eerder op de dag in te nemen om er voor te zorgen dat je de energieboost krijgt zonder negatieve bijwerkingen.

Neem niet meer dan 2 capsules binnen een periode van 24 uur.

 

Aantal:

Elk potje Ephedra T5 bevat: 60 capsules

 

Ingrediënten in Ephedra T5:

Ephedra 30mg

cafeïne 250mg

aspirine 150 mg

 

Waarschuwing voor Ephedra T5:

Niet gebruiken wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u ooit last van een hoge bloeddruk, hart-, lever-, schildklier, of psychiatrische ziekten, diabetes, bloedarmoede, nervositeit, angst, depressie, epilepsie, beroerte, of moeilijk urineren als gevolg van aan prostaatvergroting. Raadpleeg uw arts als u een MAO-remmer inhibitor of andere geneesmiddelen op recept gebruikt. Stop met het gebruik en raadpleeg uw arts of apotheker als u last krijgt van slapeloosheid, nervositeit, duizeligheid, hoofdpijn, hartkloppingen of tintelend gevoel. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de leeftijd van 18 jaar. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

Prijs: 50,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl