{name}
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • Merk: Zion Labs
  • Model: T6
  • Spaarpunten: 0

{name}

 

 

Over Ephedra T6:

 

Een zeer effectieve energie product dat niet alleen zorgt voor een energieboost, maar ook vet verbrandt.

Ephedra T5 bevat cafeïne en aspirine, die samen werkt met de 30 mg Ephedra in elke pil, en produceert een energieboost en een krachtig vetverbrandend gewichtsverliezend effect.

 

Gebruik en effect van Ephedra T6:

Ephedra T6 kan worden gebruikt als een energie product of als vetverbrander.

Het geeft je de energie die je nodig hebt om de drukste dagen aan te kunnen, terwijl je op het zelfde moment ook calorieën verbrandt.

 

Als een energizer voor een extra energieboost:

Voor een extra energie boost voor een work-out, etc., neem 1-2 capsules ca. 30 minuten voor u begint met trainen, of voor het moment dat je de energie nodig hebt.

 

Voor gewichtsverlies:

Neem 1 capsule bij het ontbijt.

Als je lichaam het product heeft getolereerd, en je er zeker van bent dat het voor jou geen ongewenste bijwerkingen geeft, kun je nog een andere capsule in nemen tijdens de lunch als je dat wenst.

 

BELANGRIJK ADVIES:
Ephedra T6 zorgt voor een energieboost, maar houd er rekening mee dat het cafeïne en andere stimulerende middelen bevat die slapeloosheid en nervositeit kunnen veroorzaken. Daarom is het het beste om ze eerder op de dag in te nemen om er voor te zorgen dat je de energieboost krijgt zonder negatieve bijwerkingen.

Neem niet meer dan 2 capsules binnen een periode van 24 uur.

 

Aantal:

Elk potje Ephedra T6 bevat: 60 capsules

 

Ingrediënten in Ephedra T5:

Ephedra 30mg

cafeïne 250mg

aspirine 150 mg

1,6-DMAA 50mg

 

Waarschuwing voor Ephedra T6:

Niet gebruiken wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft, of als u ooit last van een hoge bloeddruk, hart-, lever-, schildklier, of psychiatrische ziekten, diabetes, bloedarmoede, nervositeit, angst, depressie, epilepsie, beroerte, of moeilijk urineren als gevolg van aan prostaatvergroting. Raadpleeg uw arts als u een MAO-remmer inhibitor of andere geneesmiddelen op recept gebruikt. Stop met het gebruik en raadpleeg uw arts of apotheker als u last krijgt van slapeloosheid, nervositeit, duizeligheid, hoofdpijn, hartkloppingen of tintelend gevoel. Niet bedoeld voor gebruik door personen onder de leeftijd van 18 jaar. BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN.

Prijs: 60,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl