Pregnyl (HCG) 5000iu SHREE VENKATESH DIVERSEN
  • Beschikbaarheid: Out Of Stock
  • Merk: Ovigil
  • Model: Pregnyl 5000iu Shree
  • Spaarpunten: 0

{name}

MERK

Ovigil SHREE VENKATESH

PRODUCT

HCG Pregnyl (Human Chorionic Gonadotrophin)

STUKS/IU

1×5000 IU

IU/DOOS

15000 IU

STUKS/WATER

1×10 ml

BEWAREN

HCG Pregnyl is bij kamertemperatuur stabiel gedurende 90 dagen. Idealiter moet worden bewaard in een vriezer op of onder -9C. HCG Pregnyl moet worden gekoeld na reconstitutie.

INFO

Hier kunt u discreet zonder recept alle medicijnen uit de Nederlandse apotheek kopen. Bij ons heeft u geen doktersrecept nodig. Alle medicijnen zijn 100% origineel met Nederlandse bijsluiter uit de Nederlandse apotheek.

Samenvatting: HCG (humaan choriongonadotrofine) is een hormoon dat tijdens een zwangerschap door het embryo wordt geproduceerd. Het is de werkzame stof in het medicijn Pregnyl, een preparaat bereid uit de urine van zwangere vrouwen. Het stimuleert de aanmaak van steroïden in de gonaden door een biologische werking die lijkt op die van LH (luteïniserend hormoon). Bij de man bevordert Pregnyl de productie van testosteron en bij de vrouw de productie van estrogenen en vooral progesteron na de ovulatie. Over HCG bestaan meestal veel misverstanden. HCG staat voor Human Chorionic Gonadotrophin en is een natuurlijk peptide hormoon wat normaal gesproken in de placenta van zwangere vrouwen wordt gevormd om andere “moederlijke” hormonen te reguleren. Het is dus geen steroide! Natuurlijk worden nu voornamelijk synthetische vormen van HCG gebruikt met de generieke naam Pregnyl.

 

Effect: Gedurende langere of middelzware tot zware AAS kuren wordt HCG gebruikt om verkleining van de testikels (testicular atrophy) te voorkomen of weer te herstellen.Dit bevordert dan namelijk een beter herstel van de eigen testosteronproductie (en dus massabehoud) na een AAS kuur. Toediening van HCG heeft namelijk hetzelfde effect als het LH hormoon wat in een normale situatie de testikels aanzet tot testosteronproductie.in een wat zwaardere of langere kuur wordt de aanmaak van dit hormoon echter onderdrukt. daarom worden je testikels in-actief en krimpen. Na je kuur wil je echter zo snel mogelijk op natuurlijke wijze testosteron aanmaken. Gekrompen testikels zijn echter niet gereed om die productie meteen weer op te pakken. Daarom is het zaak om dat probleem op te lossen voor je je nakuur begint.

 

 

Prijs: 30,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl