Genotropin GoQuick Pfizer 12MG 36IU HGH - PEPTIDES
  • Beschikbaarheid: 100
  • Merk: Pfizer
  • Model: Pfizer Genotropin
  • Spaarpunten: 0

{name}

Wat is hgh groeihormoon?

HGH groeihormonen kunnen gebruikt worden om je spiermassa en spierkracht te vergroten terwijl je je vetpercentage verlaagd. Hierbij scoort HGH groeihormoon erg hoog als het gaat om toename van spierkracht en tegelijkertijd vermindering van lichaamsvet. Daarnaast zijn de groeihormonen erg geschikt om je gewicht in spiermassa te verhogen. Met HGH groeihormonen verlies je bijna geen gewonnen spiermassa. Bij anabolen-info kun je de beste HGH groeihormonen bestellen!

Verschil HGH groeihormonen en anabolen

HGH is in staat te zorgen voor meer spiercellen ongeacht je genetische aanleg. Dit wil zeggen dat ook gebruikers die niet snel nieuwe spiercellen aanmaken, toch een groei van spiercellen kunnen verwachten. Dit is niet het geval bij anabolen waar je genetische aanleg wel een rol speelt. HGH groeihormonen zorgen daarnaast als geen ander voor effect op lange termijn betreft de opbouw van spiermassa. Op korte termijn zal HGH zorgen voor snelle afbraak van lichaamsvet en verbetering van je huid. Deze resultaten zijn bij anabolen niet of bijna niet zichtbaar. Daarom kan het voor veel sporters erg aantrekkelijk zijn om groeihormonen te gebruiken in plaats van anabolen.

 

Werking van HGH groeihormonen 

 

Je lichaam maakt van nature groeihormonen aan. De aanmaak van deze hormonen gebeurt tijdens de eerste 2 uur van je diepe slaap. Je lichaam is er dus gewend dat je aan het rusten bent op het moment dat er HGH groeihormonen worden aangemaakt. Het is daarom verstandig om te gaan slapen nadat je HGH hebt gebruikt. Rusten bevordert namelijk de groei van spieren.

Toegediende (exogene) HGH werkt na 2 uur en blijft ongeveer 4 uur actief in je lichaam.

Dosering

Je dosering van HGH groeihormonen is afhankelijk van het feit of je beginner bent of al ervaring hebt met HGH. Over het algemeen is er geen hoge dosering HGH nodig om uitstekende resultaten te behalen. Vaak is 6 IU al genoeg. Het advies voor beginners is 3 tot 6 IU per dag. Behoor je tot de gevorderde en wil je mee doen aan wedstrijden dan kun je kiezen voor 8 tot 16 IU per dag.

Belangrijke voordelen HGH

– Het stimuleert de aanmaak van nieuwe spiercellen (hyperplasie).
– Je libido wordt verhoogd.
– Zorgt voor gladdere en strakkere huid.
– Bevorderd de verbranding van vet.
– Vergroot spiermassa en spierkracht aanzienlijk.
– Zorgt voor verjonging van de cellen
– Verbetert het immuunsysteem
– Verbetert je gezichtsvermogen en concentratie.
– Versterkt de botten
– Verlaagd het cholesterol
– Zorgt voor betere bloeddruk.

HGH combineren met anabolen of insuline

Je kunt HGH naar verloop van tijd combineren met anabolen of insuline. In beide gevallen geldt wel dat je eerst een periode hebt afgerond waarin je alleen HGH hebt gebruikt, voordat je gaat combineren.

Combinatie met anabolen
Als je HGH gebruikt maak je meer spiercellen aan. Voor meer resultaat kun je ervoor kiezen om deze nieuwe spiercellen ook te vergroten. Een voordeel dat anabolen hebben ten opzichte van HGH is dat anabolen zorgen voor vergroting van je spiercellen. Dit wordt ook wel hypertrofie genoemd. Het beste is om na een periode waarin je alleen HGH hebt gebruikt te gaan kuren bij de HGH-cycle. Voeg in dit geval na een maand wat testosteron en deca toe zodat je de nieuwe cellen meer kunt ontwikkelen. Je mag ook varianten op testosteron of deca gebruiken.

Combinatie met insuline
Een combinatie maken met HGH en insuline is niet aan te raden voor beginners. Deze combinatie brengt namelijk veel risico’s met zich mee. Begin er alleen aan als je een ervaren gebruiker bent en echt weet wat je doet. Als je de combinatie goed gebruikt kunnen je resultaten met 50% verbeteren.

Aanbod HGH van Roidspharmacy

Wil je echt goede HGH groeihormonen aanschaffen dan ben je bij anabolen-info aan het goede adres. Ons aanbod bestaat uit HGH van topkwaliteit. De inkoop van HGH doen wij zorgvuldig en alleen met originele apotheek spullen. Voordat wij nieuwe soorten toevoegen doen wij eerst een uitvoerige test zodat we verzekerd kunnen zijn van de beste kwaliteit. Naast hoogwaardige HGH bieden wij ook de scherpste prijzen. We zijn altijd op zoek naar de beste producten om ons assortiment verder aan te vullen. Mochten we nieuwe producten hebben van dezelfde topkwaliteit, dan zullen we jullie hiervan op de hoogte stellen.

Prijs: 240,00€

Aantal: + -

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam: Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald! Oordeel: Slecht Goed Voer onderstaande code in:

2017 - 2019 Copyright Roidspharmacy.nl